De Alkmaarse judoka Dylan van der Kolk werkt hard om zijn doel te bereiken: zich meten aan de beste judoka's van Europa in de arena van de Europese Kampioenschappen.

Na een lange weg van hard trainen en wedstrijden spelen is het donderdag 28 juni zover. Dylan doet mee aan de Europese Kampioenschappen Judo in Sarajevo en komt uit in de categorie cadets, de judoka's onder de 18 jaar en  onder 60 kg.

Vorig jaar had Dylan samen met zijn coach en vader Tom van der Kolk een topsport programma uitgestippeld om het EK te bereiken en hier een medaille te veroveren.

In de jaren daarvoor zat een gang naar het EK er voor Dylan niet in. In het ene jaar haalde hij net geen EK-ticket doordat een andere Nederlandse judoka hem op de valreep voorbijgestreefd was en in het andere jaar speelde een onfortuinlijke breuk in zijn scheenbeen hem parten. Maar dit jaar is Dylan er klaar voor om zich te bewijzen op het Europese strijdtoneel.

Op zondag staat Dylan in een gewichtsklasse hoger, onder de 66 kg, in het landen mix team voor Nederland. De wedstrijden zijn live te volgen via eju.net.
Pin It
Bekeken: 2963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/