Afgelopen weekend vonden de 'Dutch Gymnastics - The Finals' plaats in Ahoy Rotterdam. Op dit evenement voor alle gymsporten werden ook het NK trampolinespringen in de A-klasse en de landelijke finales in de overige klassen gehouden. De springers van Triffis behaalden maar liefst 29 podiumplaatsen, waaronder de kampioensbeker in de heren A-klasse.

Roel Teillers veroverde in een zinderende strijd de kampioensbeker op clubgenoot Jimmy Demmers. De titelverdediger moest genoegen nemen met zilver. Katie Cowles verdedigde haar titel voor A-meiden wel met succes, en samen met Jimmy was ze net als vorig jaar oppermachtig bij het synchroonspringen. Teillers: "Het ging super goed, ik zat de hele dag al in een lekker flow die ik tot aan het eind wist vast te houden met als resultaat twee mooie bekers."

Chris Moerman en Melvin Dokter (Omnia) bemachtigden het brons in deze klasse. Ook Pascal Wiebering werd derde, maar dan bij de A-dames. Jordy Mol behaalde met een eigen puntenrecord het zilver bij de A-junioren jongens en scoorde ook nog een derde plaats bij het synchroonspringen, samen met Martijn Reus.

Alle overige podiumplaatsen werden behaald in de B t/m E-klassen, van senioren tot pupillen.

Volgende week zal een deel van de wedstrijdspringers tijdens de Forzacup in Goes nog een kwalificatiewedstrijd springen voor het Jeugd WK. (foto: Sven Mooij.
Pin It
Bekeken: 2589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/