Het eerste lustrum van de Alkmaarse turnvereniging Saturna wordt op zaterdag 7 juli uitgebreid gevierd in Sportcomplex De Meent/Bauerfeind. Deze dag staat het sportcomplex bol van de leuke activiteiten en clinics voor groot en klein. Het feest is speciaal voor Saturna-leden, maar ook niet-leden zijn deze dag van harte welkom.

Turnfans kunnen zich uitleven in de turnhal uit bij een heuse turnclinic, maar er is nog veel meer te doen. Zo zijn er meerdere springkussens, een stormbaan, schminkhoek, rodeostier, een lasergame hoek en nog veel meer. In de ijshal wordt een curlingbaan ingericht en een rondje zomerschaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Bezoekers kunnen FIFA spelen in de professionele E-game-room tegen de E-sporter van AZ en bij Joey's ijssalon mag iedereen gratis een ijsje halen.

Het lustrumfeest begint om 11:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Entree is voor Saturna-leden gratis, niet-leden betalen 3 euro.
Pin It
Bekeken: 2638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/