Violiste Martine Nijenhuis heeft een passie voor muziek en natuur en combineert deze tijdens een bijzonder concert op zaterdag 23 juni. In De Terp in Oudorp stemt zij haar viool af op de frequentie van het hart: 432 Hertz. Dit maakt de muziekervaring veel intenser.

Ontroerende Keltische muziek, minimal-achtige pianoklanken van Einaudi en sfeervolle composities van haar zus Heleen Nijenhuis vormen een prachtige basis voor improvisaties met de viool. In deze voorstelling is de harmonie en de helende kracht van de natuur via alle zintuigen dieper in het lichaam te beleven.

Bij aanvang zal Martine een liefdesverhaal vertellen over de liefde tussen de trillingsfrequentie 432 Hertz en water.

Het concert begint om 20:15 uur, de deuren van het Terpkerkje aan de Kerkstraat 4 in Oudorp openen vanaf 19:45 uur. De entree bedraagt 17,50 per persoon inclusief een drankje. Kijk voor meer informatie op wakkerbewustzijn.nl.
Pin It
Bekeken: 2227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/