Burgemeester Piet Bruinooge vraagt de gemeente Alkmaar vanuit zijn functie als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, een extra financiële bijdrage te leveren voor een professionelere aanpak van terrorisme in de regio. Die vraag stelde hij tijdens de commissie vergadering Bestuur en Middelen van dinsdagavond.

Bruinooge sprak over een extra bijdrage van ruim 12.000 euro van de gemeente Alkmaar op een totaal van 70.000 euro voor de hele regio. Met het geld worden extra mensen aangenomen bij Het Veiligheidshuis in Alkmaar. Binnen het Veiligheidshuis werken meerdere organisaties aan de veiligheid en problematiek binnen de regio.

Waarom Bruinooge met deze vraag komt is onduidelijk. Tijdens de vergadering gaf de burgemeester aan niet over directe gevallen te kunnen praten maar dat er "gerede aanleiding" zou zijn voor een professionelere aanpak.
Pin It
Bekeken: 3087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/