Het is belangrijk om bewust te worden van het afval wat er dagelijks wordt gemaakt. Nanda van den Ham en Marije van der Stelt van 'Klas op Groen' vertellen woensdagavond 4 juli informatie in bibliotheek Alkmaar centrum over hoe zo min mogelijk afval te maken, wat mensen met afval kunnen doen en slimme keuzes met afval.

Het programma start met een introductie en kennismaking, waarop het leren over afval volgt. Deelnemers komen meer te weten over wat voor afval ze eigenlijk hebben, de ontwikkelingen en stromingen in afval. Ook worden er praktische voorbeelden gegeven vanuit het Afval-lab van Klas op Groen. Tips vanuit het publiek zijn ook welkom.

Het evenement vindt plaats van 19:00 tot 21:30 uur en kost 5 euro inclusief een drankje. Aanmelden kan via de website bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Alleen betalen met pin.
Pin It
Bekeken: 2117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/