Maandag 18 juni draait de docufilm ‘Klanken van Oorsprong’ in Filmhuis Alkmaar. De film gaat over de invloed van de Nederlands-Indische geschiedenis op de hedendaagse popmuziek. Regisseur en maker van de film, Hetty Naaijkens Retel Helmrich zal aanwezig zijn voor een meet & greet.

De geschiedenis van Nederlands-Indië is onlosmakelijk verbonden aan de daaruit ontstane muziekscene. Klanken van oorsprong neemt de kijker mee in een indringende zoektocht naar de impact van oorlog, vlucht en opnieuw moeten beginnen op verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten.

‘Klanken van Oorsprong’ is een mooi gefilmd, sprankelend verhaal met unieke interviews met onder andere The Blue Diamonds, Ernst Jansz, Anneke Gronloh, Liesbeth List en Boudewijn de Groot.

BersaMaju (Jongerentak Vereniging Tropenvrienden Alkmaar) biedt deze filmavond samen met met het Filmhuis Alkmaar aan. De avond start om 19:30 uur en toegang kost 12,50 uur inclusief welkomstdrankje.
Pin It
Bekeken: 2648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/