Nu de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug stil liggen gaat de Provincie Noord-Holland zich bemoeien met de papierwinkel om de benodigde vergunningen zo snel mogelijk rond te krijgen.

De verantwoordelijkheid van de reconstructie van de Leeghwaterbrug ligt bij gemeente Alkmaar, maar na alle commotie rondom de bouwstop wil de Provincie dat het project zo min mogelijk vertraging oploopt. Als het aan de Provincie ligt dan wordt de brug, zoals gepland, in maart 2019 opgeleverd.

Eerder deze maand gaf de gemeente een bouwverbod af voor de brug, omdat de constructietekeningen en -berekeningen niet voldoen aan de veiligheidseisen. Vanwege de onduidelijkheid die het project met zich meebrengt wil de Provincie ook meer inzicht over de situatie.

Veel mensen uiten hun verontwaardiging via Facebook over de Leeghwaterbrug. Gebruikers van Facebook noemen het ''te triest voor woorden'' en vinden het veel te lang duren.
Pin It
Bekeken: 3450x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/