Eten op Rolletjes zal zich na het succes van vorig jaar ook dit jaar vestigen op het gerenoveerde terrein van de Gasfabriek in Alkmaar. Het openluchtfestival op 8, 9 en 10 juni is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.

Organisatoren Frans en Bob Nagel kiezen de Gasfabriek als locatie vanwege de historie en sfeer. Naast de 25 foodtrucks is er ook live muziek van lokale artiesten en dj's. Voor de kinderen is er genoeg vermaak met een poppenkast en een zweefmolen.

Eten op Rolletjes vindt plaats op vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur, zaterdag van 13:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 22:00 uur. De entree tot het festival is gratis, bij je eerste bestelling betaal je een muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas. Dit glas kan je het hele festival gebruiken.

Voor meer informatie, ga naar etenoprolletjes.nl.
Pin It
Bekeken: 3405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/