Naast het Hoogheemraadschap heeft nu ook de Stichting Behoud de GAS!Fabriek bezwaar ingediend tegen de omgevingsvergunning van hun Tiny House-buren op het terrein aan de Helderseweg. Vrijdagmiddag maakte Tiny House-pionier Marjolein Jonker dit via haar blog bekend.

Het bezwaar viel bij Marjolein rauw op haar dak. “Onbegrijpelijk”, vindt Marjolein, “De stichting had in eerste instantie zelf een omgevingsvergunning aangevraagd voor een pilot project met Tiny Houses op deze locatie”.

Reden voor het indienen van een bezwaar tegen de minihuisjes is dat afstand tussen het perceel en de minihuisjes een beperking oplevert voor de bedrijfsvoering van GAS!Fabriek.

"Dit bezwaar betekent niet dat we niet door mogen gaan met ons project, we mogen doorgaan hetzij op eigen risico. Nou ja, dat deden we toch al, er lag namelijk al een bezwaar van het Hoogheemraadschap", aldus Marjolein. 

Voor het Tiny House-project is dit niet de eerste tegenslag. Het Hoogheemraadschap, eigenaar van de naastgelegen rioolwaterzuiveringsinstallatie, heeft in april nog een voorziening aangevraagd bij de rechter om plaatsing van een derde huisje te voorkomen. Omdat de kleine huisjes binnen de geurcontour van de installatie staan wil het Hoogheemraadschap voorkomen dat deze bewoners in de toekomst gaan klagen over de stank, en hiermee het Hoogheemraadschap op hoge kosten jagen.
Pin It
Bekeken: 3594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/