Tesselschade –Arbeid Adelt (TAA) afdeling Alkmaar houdt van woensdag 23 tot en met zondag 27 mei een verkoop tijdens de pauze van musical Tess in de Grote Kerk. Het brede aanbod bestaat uit unieke artikelen van de hoogste kwaliteit. Met de opbrengst worden jonge vrouwen ondersteund met hun studie.

Op dit moment helpt de afdeling Alkmaar drie studentes, die respectievelijk de studies Doceren (PABO), Psychologie en Franse Taal & Letterkunde volgen. De TAA heeft als motto de lijfspreuk van Maria Tesselschade: ”Elck syn waerom”; elke vrouw heeft haar eigen redenen om te streven naar economische afhankelijkheid.

De musical Tess wordt iedere speelavond opgevoerd tussen 20:30 en 23:15 uur en op zaterdag ook van 14:00 tot 16:45 uur. De voorstellingen van vrijdag- en zaterdagavond zijn inmiddels uitverkocht. Meer informatie op grotekerk-alkmaar.nl en op theatergroephorizon.nl.
Pin It
Bekeken: 2095x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/