Vrijdag 25 mei verzorgt organist Elisabeth Hubmann het Schnitgerorgel het kaasmarktconcert in de Grote Kerk van Alkmaar.

De Oostenrijkse Elisabeth Hubmann heeft de afgelopen jaren voor grote zalen opgetreden in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Brazilië. Ze trad daarbij vaak op met bekende solisten van het Orchestre de l'Opéra de Rouen Haute-Normandie.

Het kaasmarktconcert is de aftrap van vele zomeravondconcerten die vanaf 4 juli elke woensdagavond worden gehouden. Deze zullen duren tot eind september. Organist Wim Diepenhorst zal het optreden verzorgen tijdens de concerten.

Het kaasmarktconcert wordt twee keer gehouden. Het eerste optreden is van 12:00 tot 12:30 uur en het tweede optreden van 13:00 tot 13:30. Bezoekers kunnen het kaasmarktconcert gratis bezoeken.
Pin It
Bekeken: 2122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/