Alkmaar Centraal


AlkmaarEnergie houdt, in samenwerking met Fotogroep De Waag, een boeiende expositie op een ongewone locatie, namelijk het Slimste Huis Alkmaar. De net geopende expositie bestaat uit een selectie van recent werk van leden van de fotoclub en heeft als thema 'Gebruiken en Voorwerpen uit Grootmoeders Tijd', een nostalgische knipoog naar het verleden.

De vrij toegankelijke expositie laat beelden zien die in contrast staan met de moderne tijd. En ook met de directe omgeving van de expositie, waarin kennis gemaakt kan worden met modernismen, die het dagelijks leven meer comfort kunnen geven.

Fotogroep De Waag is sinds 1988 de zelfstandige voortzetting van fotogroep Nivon Alkmaar, die in 1957 ontstond. De leden komen tweemaal per maand op woensdag bij elkaar in het Buurthuis De Eenhoorn aan het Verdronkenoord. Iedereen die graag fotografeert is op de clubavond van harte welkom. Meer informatie op fotoclubalkmaar.nl.

AlkmaarEnergie is een coöperatie zonder winstoogmerk opgericht voor bewoners van een Alkmaar. AlkmaarEnergie organiseert en informeert bewoners op het gebied van duurzaamheid.

De expositie is in ieder geval tot september te bezoeken van maandag tot en met zaterdag vanaf 12:00 tot 16:00 uur. Zaterdag 26 mei komt er nog een officieel openingsmoment. Het Slimste Huis Alkmaar is te vinden in winkelcentrum Noorder Arcade.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl