Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar Zomer in de Mare plaatsvinden in het Alkmaarse park Rekerhout. Elke zondag in juni zijn er dan picknicks, acts en circuskunsten, georganiseerd door TAQA Theater de Vest. Iedereen is welkom vanaf 2 tot 88 jaar.

Tussen 13:00 en 16:30 uur is iedereen vanaf 2 jaar welkom voor de picknick en onder andere korte straat- en circustheateracts. Uiteraard is er genoeg tijd en ruimte voor de kinderen om te spelen. Met name zondagmiddag 3 juni is een bijzondere dag met circusacts, komedie, romantiek en een spectaculaire act met een BMX-fiets. Verder zijn de tent van Movo de Kluizenaar en de wacko kapsalon te bezoeken.

Zomer in De Mare vindt plaats van 3 t/m 24 juni op zaterdagavonden en zondagmiddagen, te midden van het groen aan het Thijssepad in De Rekerhout. Alle acts zijn vrij toegankelijk. Meer informatie op zomerindemare.nl.
Pin It
Bekeken: 2854x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/