Regio Alkmaar heeft mooie bezienswaardigheden en dat valt ook op in Duitsland. Zondag 20 mei staat 'Wunderschön' van publieke omroep West Deutsche Rundfunk (WDR) in het teken van Holland boven Amsterdam. Ook 'onze' regio zal schitteren tijdens deze aflevering van het reisprogramma.

De voorbereidingen voor het programma waren al ver van te voren gestart. In april 2017 begon het filmen in Castricum, waar ze het Groentehuisje op de Camping Geverseduin als uitvalsbasis gebruikten. Op 11 augustus 2017 werden de Kaasmarkt op het Waagplein en de Schoorlse Duinen in het zonnetje gezet.

Wunderschön wordt al sinds 2008 uitgezonden en is erg populair geworden. Nu kijken er wekelijks rond de één miljoen mensen naar het programma om te kijken naar cultuur, natuur en architectuur. De aflevering waar regio Alkmaar in voorkomt begint om 20:15 en duurt tot 21:45 uur.
Pin It
Bekeken: 2476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/