Op dinsdag 5 juni organiseert erfgoedstichting Adapt een erfgoedavond in cultureel centrum De Groene Zwaan in De Rijp. De avond staat in het teken van van de erfgoedontwikkeling in de Schermer, Graft-De Rijp en de Beemster.

Tijdens de avond spreken historisch-geograaf Edwin Raap, bouwhistoricus Steven Kalverdijk en ervenconsulent Marlous Ruiter over de ontwikkeling van het landschap in deze historische gebieden.

De lezing gaat onder andere over de invloed van 'import-Rijpers', die de sloop van het oude dorp tegen hielden. Ook wordt er gesproken over de ontwikkeling van het landschap in de aankomende jaren. De avond staat onder leiding van Henk Baas, hoofd landschap van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

De inloop is vanaf 19:30 uur en de toegang is gratis. Na afloop ontvangen alle aanwezigen een presentje in de vorm van een plaatselijke versie van het handboek 'Ontwerp uw eigen erf' van Landschap Noord-Holland.
Pin It
Bekeken: 2022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/