Vrijdag vond aan een winkeldiefstal plaats aan de Langestraat in Alkmaar. Omdat de Waarlandse dievegge tijdens haar verhoor bekende regelmatig winkeldiefstallen te plegen, is een huiszoeking gedaan, waarbij een "bizarre" hoeveelheid vermoedelijk gestolen goederen werd aangetroffen.

Nadat de vrouw betrapt werd met 450 euro aan gestolen kleding en aan de politie was overgedragen,  had de recherche haar verhoord. Toen ze bekende regelmatig diefstallen te plegen is een huiszoeking in Waarland gedaan. De "bizarre" hoeveelheid goederen aan die in huis gevonden werd, varieerde van kleding en schoenen tot verzorgingsproducten.

De goederen zijn met meerdere bussen naar het politiebureau in Alkmaar vervoerd. "Zo een grote hoeveelheid treffen wij zelden aan", laat de politie via Facebook weten, bij videobeelden van de heuvel spullen. Agent Maarten v.d. Molen maakte een foto van de vangst.
Pin It
Bekeken: 3703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/