Zondag 27 mei organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met Alkmaarse vechtsportverenigingen een Open Dag der Krijgskunsten. Van 12:00 tot 16:00 uur kan jong en oud kennismaken met verschillende Oosterse vechtsporten in Sportcomplex Oosterhout.

Voor jong en oud zijn er spectaculaire demonstraties en leuke workshops. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten in en om het sportcomplex en de catering van Ropaja zorgt voor Oosterse hapjes.

Het is de eerste keer dat er een Dag der Krijgskunsten in Alkmaar wordt gehouden. Het initiatief komt van diverse Alkmaarse vechtsportverenigingen, die een podium willen creëren voor hun tak van sport. “Het is voor mensen niet makkelijk onderscheid te maken tussen de verschillende sporten en disciplines,” vertelt Johan Doesburg van karatevereniging Funakoshi. “Daarom bieden wij op één middag een heel gevarieerd overzicht en kan je zelf je keuze maken wat bij jou past.”

Andere deelnemers zijn Aikido Yuishinkai Alkmaar, Budoclub Hajime, Pencak Silat Pendirian Teguh, Takemusu Aikido Alkmaar en Systema Alkmaar, Keluarga Pencak Silat Nusantara, Beentjes Judo Sport en Randers Budosporten.

Toegang voor alle activiteiten is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie over de Dag der Krijgskunsten, neem contact op met John Kager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-548 9306.
Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/