Van de ruim 1200 inzendingen is de Alkmaarse band Black Operator geselecteerd om komend najaar deel te nemen aan de populaire Popronde 2018.

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk jaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in circa 40 steden door het hele land een geeft onbekende bands ‘die er toe gaan doen’ een podium. Op 9 november is de Popronde in Alkmaar.

Popronde omschrijft de bluesrockmuziek van Black Operator als ‘vuig, meeslepend en gevaarlijk’. De band heeft inmiddels twee singles uitgebracht die met lof ontvangen zijn.

Zanger Sander den Das vertelt: “We zijn superblij dat we dit jaar voor de Popronde zijn geselecteerd. We zitten momenteel midden in de opnames van ons debuut album waarvan de release ook gepland staat voor komend najaar. We kunnen zodoende de optredens en publiciteit die de Popronde met zich meebrengt zeker goed gebruiken”.

Drummer Bas de Vries: “Doordat de Popronde jaarlijks steeds meer aan populariteit wint schrijven meer en meer bands en artiesten zich jaarlijks in. Nu waren het er bijna 1200 waarvan ongeveer maar één tiende is geselecteerd. Dat maakt het extra tof en speciaal dat we er bij zitten”.

Sander: “Je ziet dat voor veel bands deelname aan de Popronde een mooie opstap is naar het bereiken van een groter publiek. Het hele land maakt dan immers ineens kennis met jouw muziek. Bands als Racoon, De Staat en Chef’ Special zijn allemaal oud deelnemers. We zullen komend najaar met de band bus dus de nodige kilometers gaan maken en we hebben daar heel veel zin in”.

Meer informatie over Black Operator en de Popronde  zijn te vinden op  blackoperator.nl en popronde.nl.
Pin It
Bekeken: 2423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/