In de nachten van maandag 14 en dinsdag 15 mei zal de Leeghwaterbrug in Alkmaar telkens in één richting worden afgesloten. Tussen 20:00 en 05:00 uur wordt de belijning volledig vernieuwd.

Op dit moment liggen er bij de Leeghwaterbrug witte en gele belijningen op de N242. Die zal tijdelijk vervangen worden door duurzame gele belijning tot het einde van de werkzaamheden. Verder zullen de rijbanen enkele decimeters breder worden door de barrières in de middenberm te verplaatsen.

Op 14 mei zal de weg vanuit Alkmaar richting Heerhugowaard afgesloten zijn, waarop de volgende nacht van 15 mei Heerhugowaard richting Alkmaar volgt. 16 en 17 mei zijn gereserveerd als reservedata in het geval van uitloop, of als de weersomstandigheden het werk niet toelaten.

Tijdens de afsluiting geldt de reguliere omleidingsroute via de Westelijke Randweg - N9. Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met het Provinciale Servicepunt (0800 - 0200 600 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Verder zijn de werkzaamheden ook te volgen via noord-holland.nl/leeghwaterbrug.
Pin It
Bekeken: 4425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/