De voorbereidingen voor de Avond4Daagse van Graft-De Rijp zijn in volle gang. Van 26 mei tot en met 1 juni wandelen zo'n 500 wandelaars weer vier avonden achter elkaar door het pittoreske dorpje en de omliggende polder. Maar de 4Daagse is in gevaar.

Caroline Beets, Esther Kunis, Jan de Lange, Candida Korver namen in 2013 het stokje over van het oude bestuur. Het viertal voert de taken samen met andere vrijwilligers met veel plezier uit, maar twee van hen leggen hun functie na de editie van 2018 neer.

Er is teveel te doen voor het overgebleven duo, dus de stichting is op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen met het organiseren van de A4D Graft-De Rijp van 2019 en verder.

Het bestuur komt vijf of zes keer bij elkaar om te vergaderen, onder andere over de routes, de verdeling van de vrijwilligers en om het evenement in goede banen te leiden. Voor informatie en aanmelden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de editie van 2018 kunnen wandelaars zich inschrijven op 14 en 15 mei van 19:30 tot 20:30 in de kantine van SV De Dijp, en op 16 mei tussen 14:00 en 15:00 uur bij Ins&Outs in Middenbeemster. Meer informatie op avondvierdaagse.nl. Neem ook een kijkje op Facebook. (foto: Facebook A4D Graft-De Rijp)
Pin It
Bekeken: 2484x
https://ee.itk.ac.id/data/