Donderdag 17 mei zal een speciale avond worden georganiseerd voor LHBTI ouderen in Wijkcentrum Overdie. Resto VanHarte en Roze 50+ organiseren een ''Roze Swingo'' en een betaalbaar driegangenmenu voor 'roze ouderen' en hun directe omgeving.

De avond wordt georganiseerd vanwege de IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie. Resto VanHarte en belangenorganisatie Roze 50+ zien in de samenleving dat er een taboe heerst bij het 'uit de kast komen' van ouderen. Beide organisaties willen daarom de kloof van onwetendheid overbruggen bij
alle leeftijden.

Tijdens de avond wordt er een driegangendiner aangeboden en kunnen de bezoekers meedoen aan de ''Roze Swingo'', een bingo met oude liedjes en roze prijzen die goed bij de avond passen. De hele buurt is welkom om langs te komen.

Er zijn nog geen tijden bekendgemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van Resto VanHarte of bellen naar 0900 900 3030 (35ct/min).
Pin It
Bekeken: 2407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/