In Hilversum is het de Alkmaarse rugby club niet gelukt om een voorsprong te behouden tegen Hilversum. De Alkmaarders kwamen met 0-12 voor maar verloren uiteindelijk met 83-17 van de ploeg uit Hilversum.

Op een behoorlijk warm veld begonnen de Alkmaarders zeer goed aan de wedstrijd. Door twee try's van Michael Vlaar en Christian Knoop kwamen de Alkmaarders snel aan de leiding. David Dekker mocht aanleggen voor beide conversies, helaas voor hem ging de eerste mis maar de tweede schoot hij wel tussen de palen.

Een wake-up call was nodig voor de Hilversummers en die kwam ook. Al snel wisten ze twee keer te scoren. Na de een korte drinkpauze kwamen de Alkmaarders er niet meer aan te pas. Hilversum speelde Alkmaar kapot en het resultaat was een 40-12 ruststand.

In de tweede helft ging Hilversum door met waar het gebleven was en liep het verder uit naar 59-12. De Alkmaarders brachten de score via een ongeconverteerde try van Christian Knoop nog terug naar 59-17 maar daar bleef het bij voor de Alkmaarders.

De prima fluitende scheidsrechter Don Clarke floot af bij een eindstand van 83-17. Na deze nederlaag is de competitie afgelopen voor de Alkmaarders en sluiten ze de competitie af op de achtste plek.
Pin It
Bekeken: 2585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/