Alkmaar Centraal


De gloednieuwe brochure van TAQA Theater De Vest ligt bijna op de deurmat. In het theaterseizoen 2018 - 2019 pakt het Alkmaarse theater flink uit, want het is een dubbel jubileumjaar: de Grote Kerk bestaat 500 jaar en De Vest bestaat 40 jaar.

Gepland staan maar liefst vijftig cabaretshows, waaronder reprises van Bert Visscher, Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Claudia de Breij, Yentl & de Boer, Veldhuis & Kemper en Van der Laan & Woe. Ook komen langs Arjen Lubach en Paul de Leeuw. Drie cabaretiers brengen hun Oudejaarsconference in De Vest: Dolf Jansen, Marc-Marie Huijbregts en Guido Weijers.

Natuurlijk ontbreken de grootse musicals en shows niet. Te zien zullen zijn 'All Stars’ (met Jim Bakkum), ‘Evita’ en het oerhollandse ‘Op hoop van Zegen’. De Vest komt verder met een paar prachtige buitenlandse ‘nouveau cirque’ shows en met het hilarische ‘Single Camping’.

Het Nederlands Philharmonisch Orkest │Nederlands Kamerorkest, Scapino Ballet Rotterdam en het Nationale Theater zijn ook nu weer de drie grote partners van De Vest en dat belooft vele mooie concerten en extra's. En er is een nieuwe partner: de Theateralliantie, dat onder andere ‘The Color Purple’ produceert.

En dan is er nog in de Grote Kerk de spectaculaire familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’, met een groot orkest en een wonderbaarlijk verhaal over de kerk.

Vrijdag 18 mei om 09:00 uur start de online kaartverkoop. Vanaf 8 mei zijn alle voorstellingen, met achtergrondinformatie en leuke extra’s als foto’s en trailers, al te vinden op taqatheaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl