Donderdagochtend heeft de politie  een verkeerscontrole gehouden op en in de omgeving van de Molenkade. Het grootste deel van de kade langs de Hoornse Vaart is, zoals aangegeven, alleen voor voetgangers en fietsers. Brommen of snorren mag hier dus niet. Er zijn al vaker waarschuwingen gegeven, maar het gebeurt nog steeds.

Verder zijn snor- en bromfietsen onderworpen aan een meting van de constructiesnelheid. Meerdere voertuigen waren niet in orde waren en dus mochten de bestuurders verder lopen. "Wij merken dat veel snor- / bromfietsen zijn opgevoerd of harder kunnen rijden dan is toegestaan", meldt Politie Alkmaar bij diens Facebookfoto. "De bestuurders zijn zelf verantwoordelijk voor de staat van de bromfiets en de constructiesnelheid. Houd dit dan ook goed in de gaten."

Onder het Facebookbericht worden verzoekjes gedaan om ook op andere plekken te controleren, zoals de parken Rekerhout en Oosterhout, het Molentochtpad, Daalmeerpad, Klaas Bootpad en het Heilooërbos / Sandersloot. Op meerdere berichten reageert de politie met dat zij hier al regelmatig controleren of dat er meer zullen gaan doen.

De politie vraagt volgers om brom- en snorfietsers, waarvan zij vermoeden dat ze de regels rond fietspaden niet kennen, te waarschuwen dat zij hier niet mogen rijden.
Pin It
Bekeken: 2597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/