Voor zowel de geoefende als recreatieve hardloper organiseert Alkmaar Sport op Eerste Pinksterdag de RAADHUIS Pinksterun. De route van de opvolger van Rondje Oudorp leidt door de wijken van Oudorp en klassieke locaties van Oudorp en de Oudorperpolder, zoals de Munnikenweg.

Om 12:00 uur start de Kinderun voor basisscholieren vanaf de Start- en Finishlocatie: v.v. Kolping Boys. Om 13:00 uur start de 5km en om 13:10 de 10km vanaf diezelfde plek.

“Het loont om je op tijd in te schrijven,” aldus organisator Marlou Zuurbier. “De eerste startnummers voor de ‘early birds’ liggen al bij All4Running in de winkel, schrijf je je nu online in dan heb je straks een week de tijd om je nummer op te halen.”

Het is nog even afwachten inschrijven op de dag zelf ook nog kan. Zuurbier: “We zien dagelijks nog vele inschrijvingen binnenkomen, dus hoe dit de komende drie weken nog gaat lopen kunnen we op voorhand niet goed inschatten.”

Deelname aan de 5 km kost 8 euro en de 10km kost 12 euro. De Kinderun is gratis. Inschrijven kan nog steeds via raadhuispinksterun.nl.
Pin It
Bekeken: 2340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/