Alkmaarse barst op woensdag 9 mei weer uit zijn voegen van de sportiviteit en de gezelligheid, want dan worden de Alkmaar City Run by night en Swinging Night weer gehouden. Inschrijven kan allang niet meer, maar wie niet meeloopt is natuurlijk welkom om te komen aanmoedigen en te genieten van de geweldige sfeer.

Tijdens de Alkmaar City Run lopen 9.000 deelnemers door de stad. Om 19:20 uur wordt afgetrapt met twee Rollebol Kids Runs van 800 meter en twee van 1.600 meter. Om 20:45 uur is de start van de 5 km en om 21:30 uur mogen de 10km-lopers op weg. Alle routes lopen door de binnenstad, behalve de langste, die reikt tot de Graaf Jankade. Om 23:30 uur eindigt het programma.

Langs het parcours zullen bandjes, dj's en trommelaars alle lopers en ook de vele toeschouwers opzwepen. En dan is er ook nog Swinging Night in diverse café's, met live muziek en dj's.

In Grand Café Klunder wordt het Blarenbal gehouden en in Mojo’s draaien dj’s Sweet Le Freak & Trafassi 90's muziek.

Er is ook live muziek. Café ’t Hartje presenteert om 20:00 uur Tom Haver en Proeflokaal de Boom om 21:00 uur de band Texas Sugar. Stadskaffee Laurens heeft van 22:00 tot middernacht Johnny Black op het programma staan en daarna tot 03:00 uur Walter Looks.

Meer info op alkmaarcityrun.nl.
Pin It
Bekeken: 2921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/