Sinds maandagochtend is de Klim naar de Hemel officieel geopend voor publiek. Om dat te vieren was er een officiële opening gepland om 08:00 uur met als titel 'Hemels Ontbijt', maar daar staken de weergoden (!) een stokje voor. Het regende en het waaide zo hard dat de bijeenkomst binnen gehouden moest worden. Tot teleurstelling van de aanwezigen.

Maar even voor 11:00 uur was de wind toch wat gaan liggen en bleek dat de publieksopening gewoon volgens planning plaats kon vinden. De bezoekers die al een kaartje besteld hadden lieten zich naar eigen zeggen niet van de klim weerhouden door "een beetje wind".

Eenmaal boven gingen de ogen en mond soms wijd open. Ondanks het ontbreken van de zon was het uitzicht prachtig en werd driftig naar herkenbare stukken Alkmaar of naar het eigen huis gewezen. Een Duitse toerist kon het maar niet bevatten. "Dit zou in Duitsland echt niet lukken, de verschillende instanties zouden het nooit eens worden met elkaar, het is super!"
Pin It
Bekeken: 2855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/