Vrijdag 4 mei opent de expositie 'Kunst op Poten' van het collectief Kunst in Uitvoering in de Grote Kerk van Schermerhorn. Het collectief bestaat uit Trudy Keyzer, Jan Kerssens, Vera Verzijlenberg en Hetty van de Meent. Ze worden muzikaal ondersteund door troubadour Hubert Kuijper. De tentoonstelling is de hele maand mei in de weekenden gratis te bezichtigen.

De vier kunstenaars hebben een eigen stijl, voorkeuren en kenmerken en ze voeden elkaar met suggesties en feedback. Zo kwamen ze voor de expositie tot een evenwichtig geheel, zonder verlies van de eigen stijl. Alle elementen komen aan bod: van mens tot materie, van uitdagend tot ingetogen, van spanning tot rust, van oude tot nieuwe meesters. In figuratieve vorm tot abstractie, uitgebeeld in steen, brons, keramiek, stof en schilderijen in diverse technieken.

De expositie is op zaterdag te zien van 13:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Meer info op grotekerkschermerhorn.nl en op collectiefkunstinuitvoering.
Pin It
Bekeken: 2292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/