In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen in de Alkmaarse binnenstad aangehouden op verdenking van diefstal van twee jassen. De zwarte leren damesjassen zijn vermoedelijk uit een kroeg aan het Waagplein gestolen. De politie zoekt van één leren jas nog de eigenaresse.

Cameratoezicht zagen de twee mannen over het Waagplein lopen met een jas onder hun arm. Dit was verdacht, aangezien ze zelf een jas aan hadden. Ook voelden de twee in de zakken van de jassen. De politie werd ingeschakeld en bij controle had het tweetal een vaag verhaal over de herkomst van de jassen. Daarop zijn ze aangehouden en werden de jassen in beslag genomen.

De politie is nog op zoek naar de eigenaresse van de zwarte leren jas afgebeeld op de drie foto's. Het gaat om een zwarte leren jas van het merk Fei Fa Fashion, maat S. In de zakken zaten lippenstift en een Milka chocoladereep. (foto's: Facebook Politie Alkmaar)

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Het procesnummer is 2018078412.
Pin It
Bekeken: 2365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/