De afgelopen maanden hebben laatstejaars Clusius studenten van de opleiding Bloem & Design hard gewerkt aan hun examenopdracht ‘shop for a week’. De opbrengst van het project kwam ten goede aan de goede doelen Stichting ALS Nederland en het Nationaal Ouderenfonds. Met de experience, georganiseerde workshops en de speciale voorverkoop in januari hebben de studenten 3000 euro opgehaald.

Tijdens dit project werd er een beroep gedaan op hun creativiteit en organisatietalent van de studenten. Zonder budget en zonder winkelpand zijn de studenten gestart. Uiteindelijk resulteerde dit niet alleen in een ‘shop for a week’, maar tot een ware Tulpen Experience’ op het Waagplein van Alkmaar.

Vanuit de gemeente Alkmaar kregen zij op het laatste moment het bekende Oililypand op het Waagplein toegewezen. Hier pakten de studenten uit met de mooiste creaties van één van onze nationale symbolen; de tulp. Ook konden bezoekers meer te weten komen over de historie van de tulp en was er op speciale teeltkarren te zien hoe tulpen onder ledverlichting worden gekweekt. (foto: Clusius College)
Pin It
Bekeken: 2411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/