Wat begon als een prachtige dag en een feestje is voor duizenden AZ-supporters geëindigd in een grote teleurstelling. Ruim 16.000 AZ-fans in De Kuip en nog eens duizenden supporters in het centrum van Alkmaar zagen hun club in de honderdste bekerfinale tegen Feyenoord met 0-3 verliezen.

Waar de fans van Feyenoord nog lang feest zullen vieren, druipen de AZ-supporters een illusie armer af. Zondagmiddag vertrokken de eerste AZ-supporters in de bus vol goede moed naar Rotterdam en later stroomde ook de Paardenmarkt in Alkmaar vol met verwachtingsvolle supporters.

Feyenoord kwam in de eerste helft echter al op voorsprong en bouwde die voorsprong in de tweede helft uit. AZ kwam geen moment aan het eigen spel toe en de sfeer in de tent waar de wedstrijd op een groot scherm te volgen was zakte snel in. Nog voor het einde van de wedstrijd verlieten fans het stadion in Rotterdam en de tent in Alkmaar. (foto: NH Nieuws/ Anne Klijnstra)
Pin It
Bekeken: 3009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/