Het Team Verkeer van de politie controleert deze hele week extra op snelheid, want bij één op de drie dodelijke verkeersongelukken speelt een te hoge snelheid een rol. Met behulp van laserguns en onopvallende video-surveillance auto's, motoren en radarauto's worden automobilisten gecontroleerd.

Agenten hebben de afgelopen 24 uur meerdere snelheidscontroles gehouden in Noord-Holland. Binnen deze regio waren er ook controles in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard.

Zo werden maandag bij de snelheidscontrole op de Schagerweg in Langedijk tussen 13:10 uur en 14:50 uur maar liefst tien hardrijders op de bon geslingerd. De hoogst gemeten snelheid was hier 115 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan.

Op de Schagerweg in Alkmaar werden maandag tussen 15:00 uur en 15:30 uur zeven hardrijders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was hier 100 km/uur, terwijl 70 km/uur hier het maximum is.

In Heerhugowaard heeft de politie maandagmiddag een auto aan de kant gezet. De 51-jarige bestuurder uit Oudendijk bleek ernstig onder invloed van alcohol te zijn en kon direct zijn rijbewijs inleveren.
Pin It
Bekeken: 6516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/