Marnix Bruggeman, Statenlid voor de SP, stelt opnieuw schriftelijke vragen aan Gedeputeerde Staten over een comfortabel busstation in Alkmaar. Die gaat er eventueel komen in 2022, als de voormalige wachtruimte wordt gesloopt, meldde de gemeente Alkmaar eerder, maar dit vindt Bruggeman veel te lang duren.

Hij heeft zijn vragen onderbouwd met foto's van comfortabele busstations zoals ze die in Engeland hebben. Eerder dit jaar nodigde Bruggeman de gedeputeerde van mobiliteit uit om een kijkje te komen nemen in Alkmaar, maar Elisabeth Post wilde dit niet omdat de verantwoordelijkheid voor de busstations bij gemeenten ligt.

Bruggeman stelt nu opnieuw vragen om GS te overtuigen van de noodzaak van bushokjes, waar mensen kunnen schuilen in weer en wind. Hij vindt dat de gemeente en Provinciale Staten deels verantwoordelijk zijn omdat de Provincie destijds flink heeft geïnvesteerd in het busstation.
Pin It
Bekeken: 2467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/