Vrijdagochtend is bij een ernstig ongeval op de Broekerweg in Heerhugowaard een motorrijder om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Broekhornerbrug. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Oudorp.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk, maar mogelijk heeft een uitwijkmanoeuvre geleid tot het dodelijke ongeval. Een helikopter met een trauma-arts kwam nog wel ter plaatse en er is vergeefs geprobeerd het slachtoffer te reanimeren.

De weg was in beide richtingen afgesloten om de hulpverlening de ruimte te geven en om de dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie de kans te geven alle sporen in kaart te brengen. De bestuurder van de auto is zoals gebruikelijk bij ernstige ongevallen meegenomen naar het bureau voor verhoor.
Pin It
Bekeken: 7059x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/