De politie is op zoek naar de eigenaresse van een gouden horloge dat op 23 februari in West-Graftdijk is aangetroffen. Tevens worden getuigen gezocht die meer kunnen vertellen over de vermoedelijke diefstal en wat zich afspeelde in de Zuiderstraat.

Donderdag 23 februari trof de politie een man en twee vrouwen op de Zuiderstraat in West-Graftdijk bij een zwarte Ford Mondeo die vast stond. Er werd door hen iets verstopt in de bosjes. Later werd hier een 14 karaats gouden horloge gevonden van het merk Buren. In de achterkant van het horloge is het nummer ??2322 gegraveerd. De politie heeft de Ford laten wegslepen.

De volgende dag kwamen een man en twee vrouwen naar dezelfde plek met een Citroen Xantia en gaan op zoek naar iets. Vermoedelijk gaat het om het zelfde drietal. Naar eigen zeggen was een van de vrouwen een lens kwijt.

De politie wil graag in contact komen met de eigenaar van het horloge en met eventuele getuigen, die man en vrouwen op donderdag 23 of op vrijdag 24 februari hebben gezien in West-Graftdijk. Bellen kan via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2017038939.
Bekeken: 2675x