Woensdagmiddag rond 14:20 uur klonk er veel getoeter over de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Het verkeer op de kruising met de Prinses Julianalaan / Juliana van Stolberglaan werd flink beperkt door verkeersregelaars en Stadstoezicht, en de gevolgen leverden bij weggebruikers onderling flink wat irritatie op. Eén bestuurder stapte uit om de persoon achter hem duidelijk te maken wat hij van diens getoeter vond.

Even later bleken de maatregelen voor een begrafenisstoet van ongeveer 70 veelal jonge mensen te zijn, met voorop een prachtige zwarte koets met zilverkleurige ornamenten, voortgetrokken door twee zwarte paarden. Toen de stoet over de kruising kwam, was het getoeter inmiddels verstomd.

Rond 14:55 uur kwam de stoet opnieuw over de kruising, op weg (terug) naar de gemeentelijke begraafplaats, maar deze keer verliep de passage vlot.

Het is onbekend voor wie de begrafenis is, maar aangezien de stoet bestond uit veel twintigers en dertigers, was de overledene vermoedelijk ook nog jong.
Pin It
Bekeken: 9372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/