Zaterdag 17 en zondag 18 maart vond in De Meent Bauerfeind in Alkmaar voor de eerste keer het internationale trampolinetoernooi Dutch Trampoline Open plaats. Er waren zestien landen vertegenwoordigd met een aantal grote buitenlandse namen, maar gastclub Triffis had ook een sterke afvaardiging.

Voor veel landenteams was het toernooi een perfecte voorbereiding op het Europees Kampioenschap wat in april in Baku, Azerbeidzjan zal plaatsvinden. Op zaterdagavond werd de teamfinale gesprongen. Bij de teamfinale voor senioren won Frankrijk, gevolgd door Spanje en Turnteam Hessen. Bij de junioren bezette Spanje de eerste plaats, Hawaii pakte zilver en Frankrijk brons.

Individueel won de Fransman Allan Morante bij de heren van de sterk springende Spanjaard David Vega. Op de derde plaats kwam de door zijn mooie stijl opvallende Belg Loic Lenoir. De damesklasse senioren werd gewonnen door de Spaanse Noemi Romero. Zij versloeg Katherine Driscoll. Derde werd de Noord Hollandse Romana Schuring.

Triffis Alkmaar had op het toernooi in eigen huis 24 springers aan de start. Podiumplaatsen werden behaald door Mira Stepanova, zilver bij de meisjes 13-14. Jouke Windig, brons bij de jongens 11-12 en Niamh Slattery, zilver synchroon met Gerlissa van der Groep (KDO Apeldoorn) in de klasse senioren dames.

Daarnaast waren er finaleplaatsen voor Niamh Slattery, senioren dames, Jordy Mol 17-21 jongens, Tess de Vries en Maura de Vos, synchroon 15-16 meisjes, Martijn Reus en Jordy Mol, synchroon 17-21 jongens. De volledige uitslag is te bekijken op sporttech.io.  (foto: Martin Mooij)

 

 
Pin It
Bekeken: 2833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/