De acht nieuwe kaasmeisjes werden geselecteerd zijn door Alkmaar Marketing zijn klaar voor de opening van het kaasmarktseizoen aanstaande vrijdag. Dinsdagavond kregen ze instructie over de do's en don'ts in hun nieuwe rol als Alkmaars kaasmeisje.

Twee staartjes, rode lipstick, geen sieraden, geen kauwgom en je blouse in je rok. Ook mag het hulletje wat de kaasmeisjes op hun hoofd dragen absoluut niet nat worden, die worden namelijk speciaal gesteven in Volendam. De meisjes moeten ook zeker de kaasdragers niet in de weg lopen, want zomaar opzij stappen met de berrie van 130 kilo, dat gaat niet. Dat waren de aanwijzingen van het ervaren kaasmeisje dat de nieuwkomers mocht instrueren.

Vrijdag, tijdens de presentatie van de kaasexperience, mochten sommige kaasmeisjes in spé al even proefdraaien. De enthousiaste Alkmaarse meiden hebben er zin in.
Pin It
Bekeken: 2752x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/