Oberon Theaterproducties brengt zaterdag 7 april en zondag 8 april Rent, de rockmusical over de keiharde realiteit van de aidscrisis in de jaren 80.

In Rent worden zeven jonge artiesten gevolgd met grote dromen: ze maken hun eigen film, lied en performance om te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar wat nou als dat lied het laatste lied is? De artiesten worden verliefd, maar hoeveel liefde deel je met iemand die er misschien morgen niet meer is?

Rent, met o.a. het bekende nummer Seasons of Love, wordt gespeeld door veertig gedreven jongeren met een passie voor muziek en optreden.

Dankzij bijdragen van het Victoriefonds en van gemeente Alkmaar spelen zij 7 april om 20:00 uur en 8 april om 14:30 uur in Theater De Vest. Kaartjes zijn te koop via oberontheater.nl/kaartverkoop.
Pin It
Bekeken: 2447x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/