Op zaterdag 7 april kan het publiek een unieke muziekavond meemaken met Alkmaar Brass en Theatron-events. De prachtige klanken van de Alkmaarse gecombineerd met de zangkunsten van Theatron-events zijn de ingrediënten van een gevarieerd programma met muziek van Robbie Williams tot Lionel Richie en van Michael Bublé tot Les Miserables.

Alkmaar Brass lijkt een echte Engels brassband maar speelt allerlei muziekgenres. Onder leiding van Alexander Zwaan is de band continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante samenwerkingen. De samenwerking met Theatron is een uitstekend voorbeeld.

Theatron-events staat bekend om het brengen van ontroerende tot vrolijke liedjes in prachtige kostuums, gecombineerd met komische sketches. Van pop tot musical, ze kunnen het allemaal.

Het concert start om 20:00 in het A.F. Vrij Zijn Theater, Madame Curiestraat 2A in Alkmaar. Kaarten zijn voor 12,50 euro te verkrijgen via Karin van der Veen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond aan de deur.
Pin It
Bekeken: 2326x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/