Nancy en 49 andere Alkmaarders wonnen zondag tijdens de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' van RTL4 een bedrag van 500 euro. Presentatrice Linda de Mol maakte dit bekend, nadat Martin uit Enschede de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Een blij verraste Nancy: "Geweldig om in de prijzen te vallen én mijn vakgenoten ook blij te kunnen maken met mijn gewonnen prijs. We hebben allemaal 500 euro gewonnen! Ik ga er in ieder geval een keertje lekker van uit eten."

Nancy en de andere deelnemers uit postcodegebied 1821 namen ook het studiocadeau, een Kobo e-reader en een BookSpot cadeaukaart van 50 euro mee naar huis.

In de Miljoenenjacht strijden telkens vijftig wijkgenoten van tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. (foto: Roy Beusker)
Pin It
Bekeken: 4811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/