Zondag hebben meerdere schoolbesturen vanuit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs hun handtekeningen gezet onder het programma ‘Leren met een WoW-factor’ van de organisatie Playing for Succes. Ook AZ en Gemeente Alkmaar ondertekenden het convenant.

Het programma draait al enkele jaren in Alkmaar en met de ondertekening wordt de samenwerking met de scholen voor de volgende vijf jaar verlengd. Leerlingen van scholen die aangesloten zijn bij de schoolbesturen van SaKS, Ronduit, Tabijn, De Blauwe Loper, Flore, Bosse, ISOB, SOVON, PCC, Trinitas College en het Jan Arentsz, kunnen zich via hun school aanmelden voor dit buitenschoolse programma.

Het programma richt zich op kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar die zogezegd een ‘boost’ kunnen gebruiken wanneer ze onderpresteren op school. Playing for Succes werkt samen met de kinderen in een 'Wow-omgeving', in Alkmaar is dat het AZ-stadion, aan een betere motivatie, zelfbeeld, samenwerking en aan meer zelfvertrouwen. Dit leidt tot het  verbeteren van de schoolprestaties. (Foto: twitter @SaskiaGroot1)
Pin It
Bekeken: 2170x
https://ee.itk.ac.id/data/