Zaterdag 24 maart treden Yori Swart en de Tante Karaoke Band op in Victorie te Alkmaar. 'Local' Yori zal optreden in de kleine zaal, met als support act Luka, en het karaokefestijn zal plaatsvinden in de grote zaal.

Yori Swart mengt met haar finger picking gitaarstijl blues, folk en pop. De singer-songwriter en heeft sinds 2011 al menige prijs gewonnen die haar carrière een vlucht gaven. Haar nieuwe album September verscheen op 29 september en bevat pop van een hoog niveau. Het gaat over oogsten en nieuwe mogelijkheden.

Yori's support act wordt verzorgd door Lisa Lukaszczyk. Onder haar artiestennaam Luka schrijft de Rotterdamse eigenzinnige indiepop geïnspireerd door Feist, Sylvan Esso en Bon Iver. Luke heeft al gestraald in  de Paradiso Tolhuistuin, Where The Wild Things Are en Noorderzon.

De Tante Karaoke Band, ook wel het 'allergrootste live karaokespektakel van Nederland' genoemd, heeft Victorie al twee keer volledig op de kop gezet. Op weg naar wereldverovering zijn ze weer terug in Alkmaar met hun meeschreeuwhits, liefdesduetten en muziek om op de dansen.

Het concert van Yori en Luka begint om 20:30 uur en kaarten kosten 12,50 euro per stuk. Het karaokefeest begint om 22:00 uur en kost 13,50 euro, of 11,35 euro per persoon voor minimaal vijf. Kaarten zijn te koop via podiumvictorie.nl.
Bekeken: 2308x