Onlangs zijn alle huiseigenaren in gemeente Alkmaar aangeschreven om mee te doen aan een gezamenlijke zonnepanelenactie. Meer dan 1.000 mensen bezochten deze vervolgens de vier informatiebijeenkomsten over deze actie en meer dan 1.400 inwoners hebben een vrijblijvend huisbezoek aangevraagd.

De laatste informatieavond was donderdag in Het Nieuwe Warenhuis op Overstad waar wethouder Jan Nagengast de avond opende: "We zijn als gemeente erg blij met de goede opkomst en belangstelling. Dit laat zien dat Alkmaarders graag willen verduurzamen. Door een grote groepsaankoop te realiseren kan er gunstig worden ingekocht en profiteert een grote groep. Ook zijn de installateurs die de opdrachten uitvoeren lokalen bedrijven."

Inwoners kunnen nog steeds deelnemen aan de groepsaankoop. Bij het Duurzaam Bouwloket is meer informatie verkrijgbaar, ook over andere tips en adviezen om een woning te verduurzamen.

In 2016 heeft de Alkmaarse gemeenteraad een nieuw duurzaamheidsprogramma vastgesteld dat loopt tot 2020 met drie speerpunten: het opwekken van duurzame energie, besparing op het verbruik van fossiele energie en vorming van een duurzame gemeente. Kijk voor meer info op alkmaar.nl/duurzaamalkmaar.
Pin It
Bekeken: 4555x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/