Komend half jaar staan in de Plein Zaal in TAQA Theater De Vest vier Jazz Cafés geprogrammeerd. Met inmiddels twee zeer succesvolle edities achter de rug, deelt de organisatie met trots mee dat tijdens de vierde editie niemand minder dan Trijntje Oosterhuis komt zingen. De kaartverkoop voor dit bijzondere concert op maandag 4 juni is maandag gestart.

Trijntje Oosterhuis behoort tot de absolute top van Nederland en weet wel raad met de intieme setting die in de Plein Zaal wordt gecreëerd. De Jazz Club biedt toegang aan hooguit 120 bezoekers. De zangeres wordt, naast de initiatiefnemers Marc Schenk en Kasper Kalf, begeleid door pianist Hans Vroomans, onder andere lid van het Metropool Orkest.

Maar eerst, tijdens het derde Jazz Café op maandag 30 april , treedt zangeres Deborah Carter op. De Amerikaanse jazz-zangeres heeft vele credits op haar naam staan, heeft met zo’n beetje iedere grote naam gespeeld en over de hele wereld opgetreden. Als pianist zal de jonge Sebastiaan van Bavel (zoon van Rob van Bavel) acte de présence geven. Voor dit concert zijn nog kaarten beschikbaar!

De Jazz Café's beginnen om 20:30 uur. Toegangskaarten voor het Jazz Café kost 10 inclusief drankje en garderobe, en zijn te koop via taqatheaterdevest.nl of via de kassa van het theater.
Pin It
Bekeken: 2707x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/