Politie Alkmaar waarschuwt dat er weer malafide Engelse klusjesmannen actief zijn in de regio. De laatste dagen zijn er veel meldingen gekomen vanuit Heiloo en Castricum.

De Engels sprekende klussers bieden op een opdringerige manier hun diensten aan, ook voor soms onnodige klusjes, waar achteraf de hoofdprijs voor wordt gerekend. Vaak wordt het werk slecht uitgevoerd of zelfs helemaal niet. Een aantal gedupeerden had zelfs grote schade aan daken en muren.

De politie raadt af om met klussers aan de deur in zee te gaan, onder andere omdat bij mondelinge afspraken strafrechtelijke vervolging erg lastig is. Ook wordt gevraagd om mensen die kwetsbaar zijn voor dergelijke malafide praktijken te waarschuwen, zoals ouderen die nog wel eens (te) goed van vertrouwen zijn. (foto: Facebook Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 3610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/