"Ik snap het niet meer". Zo omschrijft journalist en antropoloog Joris Luyendijk, een Nederlandse journalist en antropoloog gespecialiseerd in de Arabische en islamitische wereld,  zijn ervaring met politiek en democratie de laatste jaren. Hij is het vertrouwen in de traditionele politieke partijen kwijt.
Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 nog vers in het geheugen, stapt Luyendijk dinsdag 27 maart bij Bibliotheek Kennemerwaard te Alkmaar Centrum uit zijn politiek correcte bubbel.
De boosheid van PVV’ers is lang weggezet als ‘onderbuikgevoel’. Luyendijk verkent het algehele gevoel van boosheid en wantrouwen en vertelt over zijn nieuwe boek 'Kunnen we praten'. Daarin interviewde hij PVV-stemmers en schaart hij zich achter een groeiende groep burgers die onvoldoende vertrouwen heeft in zijn democratische leiders.
De lezing vindt plaats in Bibliotheek Alkmaar, Gasthuisstraat 2. De inloop is vanaf 19:30 uur, het programma start om 20:00 uur en de toegang is 7,50 euro per persoon. Reserveren voor activiteiten kan via de activiteitenagenda op de website of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Betaling uitsluitend per pin.
Pin It
Bekeken: 4198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/