Duurzaam en Groen Alkmaar organiseert met het oog op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen een Klimaatmanifestatie op zaterdagmiddag 10 maart. Het doel van de manifestatie is om Alkmaarders zo goed mogelijk geïnformeerd de gang naar het stembureau te laten maken. Uiteindelijk moet hiermee de Alkmaarse politiek overgaan tot het nemen van duurzame besluiten.

Tijdens het dagvullende programma behandelen gastsprekers verschillende  thema's over de stadsnatuur, vliegverkeer, verkeer in de binnenstad, biologische landbouw en energietransitie. Hierbij komt het Klimaatakkoord en het Grondstoffenakkoord ook aan bod. Tijdens de manifestatie kunnen deelnemers ook biologische en inheemse zaden ruilen.

De klimaatmanifestatie wordt zaterdagmiddag gehouden in de Stadskantine in het Ringersgebouw en begint om 13:30 uur. Aanmelden kan op de facebookpagina van Duurzaam en Groen Alkmaar. Hier is ook meer informatie over het programma te vinden.
Pin It
Bekeken: 3084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/