Dinsdag 13 maart begint weer het Cultureel Eetcafé in Buurthuis De Wachter aan het Oudorperdijkje in Alkmaar. Tijdens het eetcafé, mede mogelijk gemaakt door VIP Werk, zullen nieuwe Nederlanders weer een heerlijke en betaalbare lunch koken en serveren. Daarna komen ze meegenieten. Iedereen is welkom.

Het Cultureel Eetcafé ondesteunt nieuwe Nederlanders bij hun integratie. Participatie en thuis voelen is hierbij van essentieel belang, vinden VIP Werk en het De Wachter.

Nieuwkomers met affiniteit voor horeca komen vrijwillig bij elkaar om te koken, om zo meer ervaring op te doen en hun talenten verder te ontwikkelen. En om iedereen mee te laten genieten van een heerlijk hoofd- en nagerecht uit hun land voor oorsprong. Daarnaast is de eettafel prima geschikt om tot elkaar te komen.

Vanaf 13 maart tot en met 1 mei wordt Cultureel Eetcafé elke dinsdag vamaf 12:30 uur gehouden. Mee eten kost 5,50 per persoon. Reserveren is nodig in verband met het beperkte aantal plekken en kan tot twee dagen van te voren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam telefoonnummer en aantal eters.
Pin It
Bekeken: 2263x
https://ee.itk.ac.id/data/